_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

23 Ağustos 2013 Cuma

Ürün İncelemesi : MAC Powder Blush – Fleur Power


Geçen gün sizlere 2 güzel MAC allığa sahip olduğumu anlatmıştım. Allıkların her ikisini de deneme şansım oldu. Şimdi sıra bu güzel allıkları sırasıyla sizlere tanıtmakta.


Öncelikli olarak seçtiğim allık diğerine göre daha çok beğendiğim Fleur Power oldu. 


Fleur Power : İçerisinde pembelik barındıran bir mercan rengi. Satin yapıda ve oldukça pigmentli bir allık. Satin yapıda oluşu cildinizle kolay bütünleşmesini sağlıyor ve oldukça doğal bir görünüm elde ediyorsunuz. Çok fazla pigmentli oluşundan dolayı dikkatli kullanılması gereken bir allık. Uygulama sonrasında çok iyi dağıtmak gerekiyor. Kalıcılığı gerçekten harika, ben silene kadar tüm gün yüzünde kaldı. Doğru kullanıldığında sağlıklı bir görüntü yaratıyor.


Renginin iyi anlaşılması için fotoğrafta biraz yoğun uyguladım. Ancak az bir miktar ürün alıp dağıttığınızda çok hoş duruyor. Özellikle beyaz tenlilerin beğeneceğini düşünüyorum ancak doğru miktarda ürünle her cilt tonuna uyum sağlayabilir. Yaz aylarına uygun olduğunu düşündüğüm bu allığı çok severek kullanacağım. Gerçekten iyi ki almışım dediğim bir ürün oldu.

Dilerseniz MAC mağazalarından ya da online satış sitesinden 68 T'ye sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...