_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

25 Ekim 2013 Cuma

Essence Metal Galm Eyeshadow : 01 Jewel Up The Ocean / 04 Sparkle All Night


Bugünkü yazımda sizlere Essence'in yakın zamanda çıkarmış olduğu Metal Glam koleksiyonuna ait iki güzel fardan bahsedeceğim. Elimde bu koleksiyona ait şimdilik iki adet far bulunuyor. Bayram İndirimi Alışverişim sırasında Essence standında indirim olmadığı halde merak ettiğim için almıştım. 


Koleksiyonu internetten incelediğimde birkaç farı gözüme kestirmiştim zaten. Bunlardan 01 Jewel Up The Ocean ve 04 Sparkle All Night olanlarını bulur bulmaz kaptım. 



01 Jewel Up The Ocean çok güzel bir mavi-turkuaz tonu. İçerisinde hafif bir yeşillik barındırıyor. Daha önce başka bir markada böyle bir mavi tonu gördüğümü hatırlamıyorum. 
04 Sparkle All Night ise fotoğraflarda tam olarak kendini belli etmeyen koyu gri-füme bir far. Koleksiyondaki albenisi en yüksek farlardan birisi. 




Farların tümü holografik yapıda, bol miktarda sim içeriyor. Günlük kullanım için bir hayli ışıltılı ancak gece makyajı için harika farlar. Kalıcılıkları ve pigmentasyonları mükemmel; far bazı kullanmaya gerek kalmıyor. Hem farlar hem de ambalajları göze hitap ediyor, ambalaj tasarımları bir hayli şık. 


Koleksiyonda 8 adet far bulunuyor. Bulabilirsem diğer 6 rengi de incelemek istiyorum.
Farların tanesini Gratis'ten 8.50 TL'ye bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...