_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

28 Ekim 2013 Pazartesi

The Balm Instain Blush / Allıklar - Pinstripe & Swiss Dot


En nihayetinde Gratis'in Kurban Bayramı için yapmış olduğu indirim sayesinde The Balm'ın Instain allıklarını tamamlamış bulunuyorum. Eksik kalan Pinstripe ve Swiss Dot renklerini de bularak Türkiye'deki 4 renge de sahip olmuş oldum. Darısı diğer The Balm allıklarının başına.

Bugün yeni edinmiş olduğum ve tabi ki bayıldığım bu iki güzel allığı tanıtacağım sizlere.




Pinstripe; bu allıklar arasında hem en merak ettiğim hem de en çok gözümü korkutan allık olma özelliği taşıyor. Plum - Erik olarak tanımlanan bir allık. İçerisinde morluk barındıran gül kurusuna kaçan bu allık beyaz tenliler için bir harika. Ancak çok çok dikkatli kullanılması gerektiği bir gerçek. 



Karşılaştırma şansım olmasa da Nars'ın Sin allığına dupe gösteriliyor. Fotoğraflardan incelediğim kadarıyla renkler -neredeyse- birebir aynı. Ancak elbetteki The Balm uygun fiyatlı bir tercih.



Göz korkutan bir allık olmasa da şu sıralar yeni gözdem bu diyebilirim. Özellikle son bahar - kış ayları için biçilmiş kaftan. Uzun süre sıkılmadan kullanacağım.



Swiss Dot; serideki en gözde allıklardan birisi. Tam bir mercan - şeftali. Pembe alt tonlu ciltlere çok daha yakışan bir allık olduğunu düşünüyorum.



Maalesef bu allık da sür çık tipindeki allıklardan değil. Az miktarda ürün aralar sabırla dağıtmanız gerekiyor. Azar azar uygulayarak istediğiniz yoğunluğa ulaşabilirsiniz.




Bahar ve yaz aylarına daha çok yakıştırdığım bir allık olsa da şuanda bile severek kullanıyorum. 

Dilerseniz diğer The Balm Instain allıkları ile ilgili yazımı buradan okuyabilirsiniz. 
5.5 gr. - 27 TL olan allıklara %50 The Balm indiriminde 13.5 TL'ye sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...