_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

27 Kasım 2013 Çarşamba

Ürün İncelemesi : Sephora Angled Liner . Eyeliner Biseauté #15

Yaklaşık 1 buçuk yıldır jel eyeliner kullanan biri olarak eyeliner fırçalarına merakım olmaması biraz çelişkili bir durum. Avon'un eyeliner fırçası ile istediğim şekilde eyeliner çekebildiğim için hiçbir araştırma yapma gereği duymamıştım bugüne kadar. Ancak Maybelline'in jel eyelinerını merak edip aldığım günden beri iki fırçayı değişimli olarak kullanmaya devam ettim uzunca bir süre.


Sephora'nın Eskiyi Getir Yeniyi Götür (%30 indirim) kampanyasından kısa bir süre önce Sephora markalı eyeliner fırçası ile ilgili birkaç yerde güzel yorumlar okuyunca kendisi alışverişime dahil oldu.


Bu fırçayı kullanmaya başladığımdan beri daha öncesinde aslında eyeliner çekemediğimi fark ettim. Çok ince eyelinerı sevmeyen ben artık günlük makyajlarımda ince eyeliner kullanıyorum. Üstelik tam bir kuyruklu eyeliner delisi olarak bu fırça işimi oldukça kolaylaştırıyor diyebilirim.
Kıllarının uzunluğu kesinlikle ideal boyda. İnce bir yapısı var ve açılı formu ile rahat kullanım sağlıyor.
Bloglarda okuduğum kadarıyla MAC'in 263 numaralı eyeliner fırçası ile neredeyse aynı yapıda bir fırça. Elimde MAC 263 olmadığı için kıyaslama yapamayacağım maalesef.


Sephora'larda indirimsiz haliyle 21.10 TL'ye sahip olabileceğiniz harika bir fırça.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...