_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

26 Ocak 2014 Pazar

Ruby Kisses - Pot O'miracle Lip Revitalizer

Bugünün yazısı son zamanlarda aşk yaşadığım bir dudak ürünü olsun istedim.
Aslında hiç aklımda yokken, Watsons'da kasanın hemen yanında duran ürünü alışverişime dahil etmiş bulundum. Eve gelip fiyatını fark ettiğimde önce küçük bir şok yaşasam da şimdi iyi ki almışım diyorum.


Bu ürün dudak balmından daha çok merhem gibi bir yapıya sahip. Zaten  dudakları nemlendirmenin yanı sıra iyileştirmeyi de vadediyor. Bana kalırsa bunu çok da güzel bir şekilde başarıyor.


Ürün turuncu-sarı görünümü ile barındırdığı turunçgil kokusunun habercisi olsa da içerisindeki mentol kokusu daha baskın bir şekilde kendini belli ediyor. Dudaklarınıza sürdüğünüzde herhangi bir tat-aroma yok.
Ancak içerisindeki mentol sebebiyle dudaklarınızda kısa bir süre hafif bir yanma yapıyor. 
Ürünü uygulamak biraz zahmetli. Hem kavanozda olduğu için hemde oldukça sert yapısından dolayı biraz uğraşmanız gerekiyor. Bu tarz merhem tipi lip balmların tümünde olduğu gibi bu ürünü de parmaklarınızla uygulamak en iyi sonucu veriyor. Parmağınızı dairesel hareketlerle hafif baskı yaparak ürünün yüzeyinde gezdirdiğiniz anda parmağınızın ısısı ile ürün yumuşuyor ve uygulamanızı kolaylaştırıyor.
Dudaklarınızdaki nemi uzun süre hapseden, özellikle gece yatarken uyguladığınızda sabah dudaklarınızdaki nemi hissedebileceğiniz bir ürün. Kesinlikle denenmesi gereken ve hatta bittikçe alınası bir güzellik.

Watsons'lardan 16.90TL'ye sahip olabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Kesinlikle ! Geç keşfettim ama her zaman alacağım bir lip balm :*

    YanıtlaSil

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...