_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

27 Şubat 2014 Perşembe

Rimmel London Scandaleyes Shadow Paint - Likit Far || 011 Mercury Silver - 005 Golden Bronze

Sıkıcı bir İstanbul gününden Merhabalar...
Bugünün konusu Rimmel London'ın Scandal Eyes serisine ait likit farlar olsun istedim. Bu farkların yazısını ilk olarak sevgili Görkem'in blogunda okumuştum. Sonrasında ise sevgili Nazlı'nın sevgililer günü indirimine denk getirdiği önerisi ile almaya karar verdim.



Bu farlar makyaja fazla vakit ayırmak istemeyenler, acelesi olanlar ya da tek bir farla göz makyajını geçiştirmek isteyenler için biçilmiş kaftan. Maybelline Color Tattoo farlar gibi; hem pratik hem de kalıcı.
Tüp formda aplikatörlü olan ürün, likit yapıda. 
Sürdükten birkaç saniye sonra hemen sabitleniyor.
8 Saat kalıcılık vadediyor : Altına baz uygulamadan kullanımda minimum 6-7 saat hiç kıpırdamadan, birikmeden göz kapağımda durdu. Çok daha uzun süre idare edebilecek gibi duruyor.
Suya dayanıklı bir ürün.



Şuan elimde bu farların iki rengi bulunuyor ;  011 Mercury Silver ve 005 Golden Bronze.
011 Mercury Silver, tam anlamıyla şahane bir gümüş rengi. Günlük kullanım için tek başına fazla duracağını düşünsem de farklı renklerle kombinlenerek harika göz makyajları yaratılabilir.
005 Golden Bronze, adından da anlaşılabileceği gibi altın bronz. Tek başına bile harika bir göz makyajı için yeterli. İsteğe bağlı olarak ince bir eyeliner ya da göz kalemi ve bol maskara ile göz makyajınız hazır :)



Fırça kullanmaya gerek duymadan hem kalıcı hem de şık göz makyajları için şahane bir ürün.
5 renk olarak üretilen bu farların tüm renkleri ülkemize geldi mi bilmiyorum. Ancak Rimmel London standında gördüğüm anda diğer renklerini de alacak gibiyim.
Dilerseniz bu ürüne 13.99 TL'lik fiyatı ile Watsons mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...