_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

24 Aralık 2014 Çarşamba

Ürün İncelemesi || Benefit Primping with the Star / Makyaj Seti


Yaklaşan yeni yılın etkisiyle her yeri saran alışveriş tutkusuyla dolup taşanlara Merhabalar :)
Madem yeni yıl yaklaşıyor kendisine hediye almak isteyenlere minik bir öneri yazısı sunmak istedim. "Yok ben kendime hediye almam" derseniz; çok sevdiğiniz bir arkadaşınıza alabilir ya da hediye olarak ne alacağına karar verememiş bir sevdiğinize kendiniz için bu makyaj setini aldırabilirsiniz.



Benefit Primping with the Star : Benefit ürünlerini denemek isteyen ancak fiyatlarını yüksek bulanlar için oldukça kurtarıcı bir set. İçerisinde bulunan deneme boy ürünlerin hepsi Benefit'in çok sevilen ve adından çokça söz ettiren ürünleri. Bu set sayesinde tam bir ten makyajı çıkarırken buna ek olarak bir de uzun uzun anlatılan they're Real! maskarayı da deneme şansını yakalıyorsunuz.


Benefit Stay Don't Stray : 2.5 ml / 0.08 US fl. oz. Made in Canada
10 ml'lik tam boyu -zam gelmediyse- 80 TL ~
Hem kapatıcı hem de far bazı olarak kullanabileceğiniz bu ürünün iki renk seçeneği bulunuyor. Setin içerisinden çıkan light (açık) rengi. Az miktarda uyguladığımda renk konusunda bir sıkıntı yaşamadım.



Far bazı olarak kullanıldığında uygun fiyatlı far bazlarından pek de bir farkı olduğunu söyleyemem. Kapatıcı olarak kullanacak olursanız günlük kullanıma uygun bir ürün. Çizgilere dolmayan ve ağırlık yapmayan bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Ancak tam boyunu almayı düşünmüyorum.

Benefit The POREfessional : 7.5 ml / 0.25 US fl. oz. Made in USA 
22 ml'lik tam boyu -zam gelmediyse- 122 TL ~
Benefit denince akla ilk gelen ürünlerden biri olduğu için bu bazı bilmeyeniniz yoktur diye düşünüyorum. Oldukça geniş gözeneklere sahip bir insan olarak gözenek küçültücü makyaj bazları benim vazgeçilmezlerim. Bu konuda sanırım en başarılısı Benefit. 
Makyaj öncesinde güzelce temizleyip nemlendirdiğiniz cildinizde tampon hareketlerle uyguluyorsunuz. İster direkt olarak gözenekli bölgeye isterseniz de tüm yüzünüze uygulayarak gözeneklerinizi absorbe edip cildinizde bıraktığı kadifemsi his ile makyajınızı siz silene kadar tüm gün sabit tutuyor.
Elimde bir tane daha küçük boyu bulunuyor. Her ikisi de bittiğinde koşa koşa tam boyunu alacağım ve parasını sonuna kadar hak ettiğini düşündüğüm bir ürün.


Benefit Some Kind-a Gorgeous Foundation : 3.5 g Net wt. 0.12 oz. Made in USA
9.5 g'lık tam boyu -zam gelmediyse- 100 TL ~
Birçok yabancı bloggerın öve öve bitiremediği bir kompact fondöten. Bu ürünün 3 renk seçeneği bulunuyor. Setin içerisinden çıkan medium (orta) rengi. Sanırım MAC' de NW 20-25 aralığına denk geliyor ama çok daha pembe alt tonlu. Rengi benim için biraz koyu.


Ürünün oldukça garip bir yapısı var. Parmağınızı değdirdiğiniz anda elinizin ısısıyla yumuşayan ve oldukça yağlı bir his bırakan bu fondöten cildinize uyguladıktan kısa bir süre sonra pudralaşarak o yağlı histen tamamen arınıyor. Ancak bir süre sonra cildinizi yavaş yavaş kurutmaya ve germeye başlıyor. Bana kalırsa yağlı ve çok yağlı ciltler dışında diğer cilt tiplerinin anlaşabileceği bir ürün değil. Eğer karma bir cildiniz varsa çok iyi nemlendirerek yaz aylarında deneyebilirsiniz.  
Kesinlikle ciltte ağırlık yapmıyor ve ancak bir bb krem kadar kapatıcılık sağlıyor. Ne yazık ki ambalajı ve paraben içermemesi dışında beni hiç memnun edemeyen bir Benefit ürünü oldu.


Benefit Benetint : 4.0 ml / 0.13 US fl. oz.  Made in Usa
12.5 ml.'lik tam boyu -zam gelmediyse- 110 TL ~
Sanırım Benefit denildiğinde yine akla ilk gelen ürünler arasında bu likit allıklar yer alıyor. Setin içerisinde; hem yanaklarınıza hem de dudaklarınıza kendi rengiymiş gibi doğallık vermeyi sağlayan bu likit ürünlerden Benetint olanı yer alıyor.



Kan kırmızısı görünümünde olan bu ürün yanaklara uygulandığında utangaçlıktan kızarmış gibi oldukça doğal ve tatlı bir pembelik veriyor. Uygulama aşamasında hızlı ve dikkatli olmanızı gerektiren bir ürün. Ben ellerimle çok fazla kontrol edemediğim için bir stippling fırça yardımıyla uygulamayı tercih ediyorum. Çok çabuk sabitlendiği için uygularken oldukça seri davranmanız gerekiyor.
Dudaklardaki görüntüsünü çok fazla beğenmesem de yanaklarda oldukça kalıcı ve başarılı bir Benefit ürünü. Bitirebileceğimi sanmıyorum ancak eğer bir gün biterse tam boyunu alabilirim.



Benefit Girl Meets Pearl Highlighter: 7.5 ml / 0.25 US fl. oz. Made in USA
12 ml.'lik tam boyu -zam gelmediyse- 90 TL ~
Ambalaj olarak tam boyuyla pek alakası olmasa da setteki en beğendiğim ürünlerden biri oldu bu aydınlatıcı. Açık pembe renginde ve içerisinde altın ışıltılar barındıran kremsi bir ürün. İçindekiler kesinlikle sim değil ışıltı! Bu yüzden çok doğal ve canlı bir görüntü katıyor cildinize. Sürümü ve dağıtması çok kolay. Krem / likit aydınlatıcılardan hiç hoşlanmasam da bu ürünü çok beğendim. Fiyatı bir aydınlatıcıya göre çok olsa da tam boyunu almayı düşünebilirim.



Benefit They're Real! Mascara : 3.0 g Net wt. 0.1 oz. Made in France
8.5 g'lık tam boyu -zam gelmediyse- 99 TL ~
İşte geldik bu seti almamdaki asıl amaca :) Hepinizin bildiği gibi adından çokça söz ettiren ve kullanan herkesin tekrar tekrar aldığı bu maskara pek çok kişinin merak konusu. Ben de bu ürünü denemeyi çok istiyordum ancak fiyatı sebebiyle bir türlü cesaret edemiyordum. En nihayetinde Primping with the Star sayesinde kavuştuk ve kavuştuğumuz günden beri gayet mutluyuz :)



Plastik fırçası sayesinde kirpikleri tek tek ayıran bu maskara kesinlikle simsiyah! Kirpikleri uzatma konusunda çok başarılı olmasa da kusursuz bir şekilde dolgunlaştırıyor. En önemlisi de akmıyor, dökülmüyor ve kat kat sürseniz bile topaklanmıyor. Bu maskaranın kimilerine göre tek dezavantajı oldukça zor çıkıyor. Ancak ben bu durumu pek dert etmiyor. Yarattığı görüntüyü göz önünde bulundurursak çıkartmak için uğraşmaya değer :) Biter bitmez tam boyu alınacak!

Benefit Primping With The Stars Makyaj Seti'ni sanırım indirimle 103.50 TL'ye almıştım. Sephora'larda bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...