_________________________________________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________________________

30 Aralık 2014 Salı

Make Up For Ever HD Foundation || Fondöten İncelemesi

Karlı bir yeni yıl arifesinden herkese Merhabalar!
İstanbul dua edenleri kırmak istememiş olacak ki yeni yılı bembeyaz karşılamaya hazırlanıyor :)
Madem yeni yıl arifesindeyiz, bol bol fotoğraf çekileceğiniz ve eminim her bir karesinde güzel çıkmak isteyeceğiniz bu özel gece için bir tavsiye yazısı hazırlamak istedim. 


Bildiğiniz gibi Make Up For Ever markasına ait HD Fondöten iki yıl kadar önce Sephora raflarında yerini aldı. Adından da anlayabileceğiniz gibi HD kameralar için üretilmiş bu fondöten Kim Kardashian'ın favorisi olarak biliniyor. Özellikle flaşlı çekimler yapılacak böyle özel günler için tam bir biçilmiş kaftan. 10 kat zooma kadar kendini belli etmeyen ve oldukça doğal duran bir fondöten. Yani cildinizle bütünleşiyor ve kesinlikle maske gibi duymuyor.




Make Up For Ever HD Fondöten; tamamen su bazlı (yağ içermeyen) bir ürün. Bu nedenle kuru, normal ve karma ciltler için oldukça uygun. Benim gibi karma ciltliler 4-5 saat sonunda üzerinden pudra geçme ihtiyacı hissedebilir ancak gün boyu idare eden bir fondöten.
Orta kapatıcılıkta olmasına rağmen ince yapısı sayesinde üst üste uygulayarak kapatıcılığı arttırılabilir. Yoğun kapatıcılık isterseniz ellerinizle uygulamanız en iyi sonucu verecektir. Bu fondöteni uygularken kesinlikle sünger kullanımını önermiyorum. Çünkü fondötenin yarısından fazlasını emiyor.
Ürünün herhangi bir kokusu yok. Bu nedenle koku hassasiyeti olanlar rahatlıkla kullanabilir.
Bende herhangi bir reaksiyona sebep olmadı. Ancak yine de hassas bir cildiniz varsa deneyerek almanızı öneririm. İstediniz zaman küçük bir kapta 1-2 kullanımlık ürün veriyorlar.




Renk skalası oldukça geniş. Cildinize uyum sağlayacak rengi kolaylıkla bulabilirsiniz. 
Bendeki Türkiye'ye gelen en açık renk olan 115 Ivory. (Pembe Alt Tonlu)
Sephora'larda ve Make Up For Ever mağazalarında bulabilirsiniz. 30 ml. 105 TL.

115 Ivory - Pembe alt tonlu
117 Marble - Sarı alt tonlu
118 Flesh - Bej alt tonlu
120 Soft Sand - Sarı alt tonlu
123 Desert - Olive (Sarı alt tonlu)
125 Sand - Bej alt tonlu
127 Dark Sand - Sarı alt tonlu 
128 Almond - Bej alt tonlu
130 Warm Ivory - Pembe alt tonlu
...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara da bir bakın :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...